söndag 10 mars 2013

Jobbig natt!!

I förrgår började Adrian bli förkyld med snorig näsa! Igår hade det blivit värre med väsande ljud & skällande hosta!
Hela dagen igår sov han mest i våra famnar & hade inte mycket vakentid alls! Så när det var dags att sova & han lät ännu värre så kom den riktiga oron:( Adrians första sjukdomstillfälle var här!

Man börjar läsa om symptom för bla RS-virus & känner ännu mer oro för att somna! Vi ringde till barnakuten men inget svar på länge så till slut ringde vi akuten i Eksjö & rådfrågade! De tyckte att vi skulle fortsätta att få tag i barnakuten & om det inte gick skulle vi ringa efter ambulans!

Till slut svarade äntligen någon i andra änden av telefonen! De ville efter att ha pratat med oss & lyssnat över telefonen på Adrian att vi skulle komma in för undersökning!

Vi fick väcka grannen mitt i natten för att låna hans bil eftersom vi redan hade sålt våran & inte hämtat ut den nya! (Tack snälla fina du för det.)
Daniel stannade hemma med Gustav & jag åkte med Adrian! Min mamma följde med som sällskap om något skulle bli värre under resan till Jönköping! (Tack snälla mamma.) Tur att man har så underbara människor runt om en som ställer upp!

Väl framme på barnakuten får vi ett undersökningsrum! Vi vägde Adrian & sen undersökte de honom! Han kunde som tur var syresätta sig själv & förkylningen hade inte satt sig på lungorna! Vi fick lite medicin med oss hem! Det var ett skönt besked men sen vet man inte hur sjukdomen utvecklas?!

Vi vågade iaf somna när vi kom hem vid 05.00 & redan idag känns förkylningen lite bättre, än så länge!

Hoppas att det vänder nu för det är jobbigt när så små är sjuka!

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar